Monday, June 4, 2012

Download video dari Facebook


Assalamualaikum @ salam sejahtera kawan2
apa khabar? sorry la lama tak update blog nie ...
kawasan aq nie line broadband celcom jemm (ase nak bom jer pencawang tuh !)
last2 pergi beli sim broadband Digi kebetulan blakang umah jer pencawang tu...
happy giler balik pastu terus cucuk kat modem HAMPEH !! line EDGE jer (line yg slow la)
aq pakai celcom dapat gak HSPA @ 3G ... chek coverage spatotnye line 3G huhu
tp sim nie support GPRS dan EDGE jer ... malang betol nasib... 
that all BACK TO topic ~~



Cara Mudah untuk Download Video dari Facebook - SPEEDbit Video Downloader percuma ini membolehkan anda mengambil Facebook video, dan adalah lebih mudah untuk digunakan berbanding mana-mana lain  Downloader.   Download video dari Facebook dengan satu klik yang mudah. SPEEDbit Video Downloader adalah cara terbaik untuk Download video Facebook, tanpa perlu untuk menyalin URL atau pergi melalui peringkat yang rumit. Ia Facebook paling mudah Downloader dan ia benar-benar percuma!
Klik gambar untuk lebih jelas




No comments: